top of page
image00022_edited.jpg

Selskaber

Hos Event Aalborg tilbyder vi en bred vifte af selskaber, på vores egne lokationer i og omkring Aalborg
(se vores lokationer her)
, men også af 'ud af huset løsninger', teltløsninger m.m. på bryllupper, konfirmationer runde fødselsdage etc. 

Event Aalborg har et tæt samarbejde med en lang række af de bedste folk indenfor catering, eventteknik, underholdning, dekoration,

eksekvering og servering, dette sikrer dig den bedste kvalitet til dit selskab.
 

Vi gør os altid umage for at efterleve vores kunders krav og ønsker, hvorfor vi også har mottoet: 'hvis bedre muligt, er godt ikke godt nok'.

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png
Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

Fantastisk arrangement

Vi kan på det varmeste anbefale at holde et totalarrangement! Vi har holdt konfirmation hjemme i haven. Flot telt med service fra Nordjysk service og teltudlejning, smuk borddækning og fantastisk tjener fra Event Aalborg, dygtige kokke og virkelig lækker mad fra Mad med mest og god vin fra Sigurd Müller.

Alle der var involveret var virkelig professionelle og lyttede til vores ønsker. Der var tænkt på alt og vi skulle ikke røre en finger. Vi kunne nyde festen 100% og ALT klappede bare! Det er bestemt ikke sidste gang vi vil benytte os af et totalarrangement, når der skal holdes fest hjemme.
⭐⭐⭐⭐⭐
- Sarah Kjærgaard Nielsen.

 

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

Enestående serviceniveau til god pris!
 

Vi havde en fantastisk kobberbryllupsfest med helt utroligt sødt, opmærksomt og kompetent personale, der hele aftenen igennem var på forkant med alting, så vi bare kunne nyde aftenen helt uden at tænke på praktik.
Desuden den mest fleksible løsning vi har kunnet finde i Aalborg, som var med på hvad som helst - bare vi fik en god aften.

Hvor andre arrangører har diverse begrænsninger, var det her helt op til os at sammensætte pakken præcis som det passede os bedst.
Fantastisk lækker mad fra Simon’s, som også stillede med utrolig sødt og hjælpsomt personale.
Alt i alt en helhedsoplevelse, som der ikke kan sættes en eneste finger på - og endda den bedste pris vi kunne finde i byen.

Samtlige gæster har efterfølgende kommenteret meget positivt på såvel lokaler, betjening, mad og vine.
Vi vil anbefale det til alle, der vil holde et brag af en fest, i fede og anderledes lokaler, og tilpasset egne behov.

- Lise Svendsen

bottom of page