top of page

Cocktailbar

Er du på udkig efter en sjov og anderledes måde at afholde din næste fredagsbar, reception eller den helt store firmafest? Så tag jeres arrangement til next level og book vores lækre mobile drinks & cocktailbar ud af huset, hvor vores kompetente bartendere vil forkæle dine kollegaer med farverige og lækre drinks & Cocktails, der skaber en uforglemmelig oplevelse for alle!

Cocktailbar og bartender-service fra Event Aalborg fokuserer ikke kun på at levere en skræddersyet drikkevare- og cocktailoplevelse, men også på at skabe en atmosfære og begejstring, der gør dit arrangement ekstra specielt.

 

Vores talentfulde bartendere bidrager med deres flair og ekspertise, der skaber en livlig og engagerende stemning, der vil imponere dine gæster og holde dem underholdt. Tænk bare på, hvordan en flammende cocktail eller en farverig lagdelt cocktail kan tilføje det ekstra pift, der sætter prikken over i'et på din fest.

Vi tilbyder to cocktailpakker, som du selv kan sammensætte:

PJRK3948.JPG

COCKTAILPAKKE 1

COCKTAILPAKKE 2

Sammensæt:

2 drinks + 2 Cocktails:
 

249 kr. pr. kuvert ex. moms

 

- Bartendere + udstyr medfølger.

OBS: Prisen er for fri cocktailbar i 4 timer. 
Minimum 35 kuverter.

Sammensæt:

4 drinks + 4 Cocktails:
 

299 kr. pr. kuvert ex. moms

- Bartendere + udstyr medfølger.

OBS: Prisen er for fri cocktailbar i 4 timer. 
Minimum 35 kuverter.

PJRK4226.JPG

DRINKS

Rom & Cola

Gin & Tonic
Gin Hass

Screwdriver 

Gin & lemon

Isbjørn
HUGO Spritz

Strawberry Dream

COCKTAILS

Passion Heaven

Palm Beach

Dark and Stormy

Cosmopolitan

Espresso Martini

Salty Russian
Bramble

Rhubarb

IMG_4362_edited_edited.png

Logo Cocktail 

Styrk jeres brand med vores Logo Cocktails.
Vi tilbyder en unik, kreativ og smagfuld måde, hvorpå I kan promovere jeres brand - super ideelt som velkomstdrink til en reception, firmafest eller andre events hvor jeres logo ønskes i fokus.


89 kr. pr. stk
Ex. moms

PJRK4317.JPG
PJRK4317_edited.jpg

HUGO Spritz

PJRK3874.JPG
PJRK3874_edited_edited.jpg

Passion Heaven

PJRK4010.JPG
PJRK4010_edited_edited.jpg

Bramble

PJRK3907.JPG
PJRK3907_edited.jpg

Espresso Martini

PJRK4095.JPG
PJRK4095_edited.jpg

Dark n' Stormy

PJRK3948.JPG
PJRK3948_edited_edited.jpg

Cosmopolitan

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

Den komplette løsning

Vi sørger for alt, hvad der er nødvendigt for en vellykket cocktailbar-oplevelse, lige fra det stilfulde bar-setup og professionelle bartendere til Cocktailglas, Cocktailkort, is samt jeres udvalgte drinks & Cocktails og drikkevarer.


Vi tager os af alle detaljer, såsom at koordinere med andre leverandører og sikre, at alt er klar til tiden. Efter arrangementet tager vi os af oprydningen, så du kan fokusere på at nyde dit arrangement og skabe gode minder.

Fleksible og brugervenlige mobile drinks-løsninger

Hos Event Aalborg tilbyder vi mobile drinks-løsninger og cocktailbar-service, der passer til alle slags begivenheder, uanset om det er en polterabend, bryllup, en fredagsbar, eller en firmabegivenhed. Vi har også to skræddersyede cocktailpakker, som du kan sammensætte selv for at skabe den perfekte cocktailoplevelse.

 

Vores mobile cocktailbar service er en bekvem og lettilgængelig mulighed for at tilføje en unik og underholdende dimension til dit arrangement. Vi tilbyder et bredt udvalg af drinks og cocktails og kan tilpasse vores service til dine specifikke ønsker og præferencer.

 

Event Aalborgs mobile cocktailbar og bartender-service er den perfekte måde at tilføje et kreativt og underholdende element til dit arrangement. Lad os hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig fest, der vil blive husket længe efter, at sidste drink er skænket.

 

Klar til at gøre dit næste arrangement uforglemmeligt? Kontakt Event Aalborg i dag og lad os sammen skabe en mindeværdig oplevelse for dig og dine gæster med vores mobile cocktailbar og skræddersyede cocktailpakker!

PJRK4228.JPG
PJRK4228_edited.jpg

Salty Russian

PJRK3970.JPG
PJRK3970_edited.jpg

Palm Beach

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

Allerbedste anbefalinger.

🎊 Hermed vores allerbedste anbefalinger, efter vi havde fornøjelsen af Event Aalborg, i forbindelse med vores indflytterfest.

2 bartendere sørgede på bedste vis for alt det praktiske, ydede super god service og serverede lækre drinks og cocktails 🍹 Vi glæder os til næste gang 🤩 Det bliver absolut 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra! TAK 🥳

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

Fredag den 9/7-21 afholdt vi en sommerfest på kontoret for 65 personer.
Vi havde booket Event Aalborg til cocktailbar og mad. Alt klappede lige fra første kontakt til Matias.

Utrolig professionelt personale der kom og meget selvkørende, så vi alle kunne have en skøn dag.
Skønne cocktails, lækkert mad og skønt positivt personale gav os en skøn dag.
Vil klart anbefale Event Aalborg til andre og helt sikkert også selv bruge Event Aalborg en anden gang.

Gitte Bech Knudsen
Commentor A/S

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

Vi havde med kort varsel bestilt Cocktailbar til vores firmaarrangement. Der blev serveret lækre drinks og cocktails af super serviceminded og veloplagte bartendere.

Det er ikke sidste gang at vi benytter os af Event Aalborg.

Mvh Maria fra Dataproces.


AFBESTILLINGSBETINGELSER:
Et arrangement kan annulleres eller flyttes efter nedenstående tidsfrister:

 

• Indtil 10 uger før, er det omkostningsfrit at annullere, nedjustere eller flytte.

• Mellem 10 uger og 6 uger før, beregnes et gebyr på 25% af den samlede pris.

• Senere end 6 uger før, beregnes et gebyr på 50% af den samlede pris.

• Senere end 2 uger før, beregnes et gebyr på 75% af den samlede pris.

• Senere end 1 uge før, beregnes et gebyr på 100% af den samlede pris.

• Kan et arrangement ikke afvikles grundet Coved19 eller anden muterende virusform, kan arrangementet annulleres U.B
 

OBS: det skal dog forbydes af staten at arrangementet kan gennemføres.

FAQ

Hvad er fri bar?

En fri bar, også kaldet åben bar, er en baropsætning ved arrangementer, hvor gæster kan drikke ubegrænset uden at betale selv. Arrangøren dækker omkostningerne ved alle drikkevarer. Fri bar er populær ved bryllupper, firmafester og receptioner, da det skaber en generøs og imødekommende atmosfære. Selvom en fri bar kan medføre øgede omkostninger for arrangøren, kan man vælge at justere udvalget af drikkevarer eller tidsrammen for den frie bar for at tilpasse budgettet uden at gå på kompromis med gæsternes oplevelse.

Hvad koster fri bar?

Prisen for en fri bar varierer afhængigt af flere faktorer, og hos Event Aalborg ønsker vi at tilbyde den bedste løsning, der passer til dit arrangement. For at få et skræddersyet tilbud, der afspejler dine behov og budget, bedes du kontakte os direkte hos Event Aalborg, så vi kan give dig en nøjagtig pris og hjælpe dig med at skabe et mindeværdigt arrangement.

Lej en bartender Jylland

Når du vælger en af vores cocktailbar-pakker, behøver du ikke bekymre dig om at finde en bartender til din fest i Jylland. Event Aalborg inkluderer nemlig allerede en professionel og dygtig bartender i vores pakkeløsninger. Det betyder, at du kan slappe af og nyde festen, mens vores kompetente bartender sørger for lækre drinks og en fantastisk stemning for dig og dine gæster.

FIRMA EVENTS

Event Aalborg er din professionelle eventplanlægger og samarbejdspartner, når der skal planlægges et firmaarrangement. Uanset størrelsen og rammerne for eventet, er vi klar til at varetage alle opgaver fra planlægning, logistik og opsætning til mad, barløsning og underholdning.

PJRK3874.JPG
bottom of page