top of page

BANDS & ARTISTER

Det er vigtigt at finde den rette kunstner til et arrangement!

Book derfor hos Event Aalborg og vi sørger for at I får den underholdning som passer til netop jeres arrangement.
 

Hos Event Aalborg kan du booke alt fra store kendte bands, solo-artister, komikere til mindre kendte og upcomming artister.
 

Er der en specifik kunster du ønsker, er du altid velkommen til at sende os en forespørgsel!
 

Da priserne varierer fra band til artist, skal du sende en forespørgsel for at få en specifik pris. Lad os hjælpe jer i mål møf den rette underholdning.

HIT PARLEMENTET

HIT PARLAMENTET
 

Danmarks nye elite show-orkester spiller de største hits fra 60’erne og frem til i dag. En blanding af danske og engelske hits, som sætter ild i publikum. Bandet er en sammenslutning af de absolut bedste professionelle musikere ud af Nordjylland. De har optrådt i både ind- og udland og på landets største scener. 

Bandet optræder med eget show, agerer backingband for landets største kendisser og spiller i hele landet til større events, firmafester, bryllupper, samt på spillesteder og festivaller.

Her kan vi skalere besætningen i antal musikere og tilpasse showet, alt efter hvilket arrangement I skal holde. Dvs. I kan vælge både mandlig og kvindelig solist, samt hvor stort setuppet skal være på jeres aften. 

BEACH BOYZ

Beach Boyz

Skruer op for varmen til brylluppet, firmafesten og andre arRangemennter!

Om det er full on strandfest eller galla i sort og hvidt , så skruer Beach Boyz op for varmen. Med et repertoire, der spænder fra de seneste hits til klassiske numre fra 80'erne og 90'erne, sikrer vi, at dansegulvet forbliver fyldt.
Vi mødte hinanden på musikkonservatoriet, og siden da har vi beriget alle typer af fester og arrangementer over hele Danmark med vores energi.
Vores lyd- og lysudstyr er designet til at skabe en koncertværdig oplevelse, hvor hver detalje i lyd, lys og performance er nøje afstemt for at løfte festen til et nyt niveau.

Bandets musikerer har erfaringer fra ind og udland, samt spillet på scener som MOT Festival, Backyard Festival, Egmont Festival, RAMA Festival, Tall Ship Races, Skovdalen, Karolinelund, Aarhus Festuge, SPOT Festival og nytårsplaylisten på TV2.

BEAT MACHINE

BEAT MACHINE

Beat Machine er det ultimative powerhouse showband. 

Konceptet er født til at løse events, hvor der ønskes en unik, energisk og medrivende oplevelse. Her får publikum kendte hits af moderne artister som Tobias Rahim og Rihanna, pakket ind i et show ud over det sædvanlige. 

Forestil dig top-solister flankeret af dansere, ild-kanoner, konfettiregn og en energisk hype-man, alt sammen indrammet af en top-sceneproduktion, der eksploderer i en magisk oplevelse. 
 

 Beat Machine består af DJ, to solister, to til fire dansere, saxofon og percussion. Beat Machine leverer desuden en top “90’s experience” og “Christmas experience”. Beat Machine kan tilmed bookes i et line-up der passer mindre events og arrangementer.

KARMA

KARMA

Vildt og voldsomt når det er bedst! KARMA tager din fest til det næste niveau med de mest streamede hitbangers i DK – nogensinde! KARMA’s show starter på toppen og det bliver kun vildere derfra… På scenen finder man et ungt og varmt hold, som har mange års erfaring fra landets største scener. I spidsen står en sangerinde, der med den vildeste attitude både synger som en drøm og kan spytte de sygeste bars. Kombiner det med et kompromisløst backingband, og se hvordan KARMA ikke er bange for at gå forrest, når festen skal brækkes ned! Med crowdsurfs, sit-downs og en vanvittig connection med publikum, kommer KARMA længere ud over scenekanten, end du troede var muligt! På setlisten finder man blandt andet ICEKIID, Dua Lipa, Tessa, The Minds Of 99, Tobias Rahim, Suspekt, Citybois, Justin Bieber og KIDD m.fl. KARMA møder altid festparate ind med et kæmpe show, de vildeste dancemoves og et tårnhøjt energiniveau. KARMA er med andre ord DK’s fedeste orkester, til når festen skal stikke helt af!

bottom of page