
MENU
Forretter
Laks fra egen rygeovn
Purløgsmayo samt syltede rødløg
Frisésalat & sprød rug
Carpaccio af mør okse
Rucola & brud af parmesan
Koldpresset olivenolie, havsalt & ristede pinjekerner
Pocheret torsk
Estragonmayo & bacon crumble
Peberrodsfløde, syltet rødbede
& puffet rischips
​
Sharing food – forret
Hjemmerøget laks
purløg – sprød rug
Unghane
Cæsarcreme – parmesan
Sprængt svinemørbrad
Peberrodscreme – sprøde svær
Sprød ”tærte”
Friskost - stenbidderrogn​​​​​
Service Name
This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.
Hovedretter
Braiseret oksebryst
Fermenteret løg fyldt med karamelliseret løgpure samt syltede rødder
Sauce på grøn madagaskar peber & pommes rösti
Timian marineret oksefilet
Sprød tærte med jordskokkecreme & syltede bøgehatte
Sauce på stegt kylling samt Pommes Anna med rosmarin
Rosastegt andebryst
Glaseret rødbede & selleripure
sauce på portvin & kartoffel bagt i lag med trøffel
Service Name
This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.
Desserter
Mousse på creme fraiche & yoghurt
Consommé af jordbær samt frisk estragon. Sprød vaniljemarengs samt hengemte jordbær.
Lemon curd tard
Sprød bund med citroncreme samt brændt marengs. Marinerede bær & ristede mandler.
​
Panna cotta tilsmagt vanilje
Salt karamel, ristede peanuts
Krystalliseret mørk chokolade & syltede havtorn
​
​
​
​
​
​
​
​
​
Service Name
This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.