top of page

BOULEVARDEN

Boulevarden 20, 9000 Aalborg

I Aalborg centrum finder du vores charmerende lokation 'Boulevarden'. Den flotte sal med sildebensparket, paneler og originale stuk, danner de perfekte rammer for dit event. Her tilbyder totalløsninger på firmafester samt private selskaber, med en kapacitet på 120 spisende gæster.

PJRK1047.JPG

EKSEMPLER PÅ TOTALLØSNINGER

PAKKE 1

 

I får følgende:

- Lokalet på Boulevarden.

- Borddækning med hvid dug + pynt.

- Smilende serveringspersonale.

- Lækker menu VICTOR'.

- Fri øl, vand og vin (18.00-01.00). Både rød & hvid er lækre vine fra Sigurd Müller, som er udvalgt til menuen.

- Kaffe- / tebord.

- Afrydning, oprydning, rengøring.

 

Pris pr. kuvert ved. min. 50 kuverter

749 kr. pr. kuvert.

ex moms

PAKKE 2

 

 I får følgende:

 

- Lokalet på Boulevarden.

- Borddækning med hvid dug + pynt.

- Smilende serveringspersonale.

 - Lækker menu fra Mad Med MEST.

- Fri øl, vand og vin (18.00.00-01.00). Både rød & hvid er lækre vine fra Sigurd Müller, som er udvalgt til menuen.

- Fri cocktailbar (21.00-01.00) Vælg selv drinks + cocktails fra vores cocktail koncept - Cocktailpakke 2 er inkluderet.

- Kaffe- / tebord. 

- Afrydning, oprydning, rengøring.

 

Pris pr. kuvert ved. min. 50 kuverter

899 kr. pr. kuvert

ex moms

Menu

Aftenens menu er lagt i hænderne på et af Aalborgs bedste køkkener, nemlig VICTOR's - Her kan I vælge selv at sammesætte jeres menu, eller prøve vores Sharing Food

Sammensæt: Forret / hovedret / dessert.

 

Forretter:

 

Koldrøget færøsk laks

Mild peberrodsfløde skilt med dildolie

sprød rug, crudite af radiser samt grønne skud

***

Pocheret torsk

Toppet med crumble af bacon & karse

Purløgs emulsion, rødbede samt syltede sennepskorn

***

Carpaccio af okse

Bagte tomater, koldpresset olivenolie, parmesan

Ristede pinjekerner & friske krydderurter

 

 

 

Hovedretter:

 

Urtemarineret kalveculotte

svampepure, trøffelglaseret persillerod & Syltede løgskaller, 

Pommes Rissolet med timian samt madagasker pebersauce

***

Pocheret mørbrad af gris

Crumble af flæskesvær, stegt blomkål, dehydreret tomat  & selleri pure 

Pesto kartofler samt sauce på hvidvin tilsmagt rosmarin

***

Braiseret & glaseret kalvebryst

Grillet spidskål, syltet græskar & blomkålspure

Kartoffelkompot med løvstikke & kalvesky

 

 

Dessert:

 

Chokoladekage i 2 lag

Skum tilsmagt vanilje med hindbærstøv

friske bær samt hindbærsauce

***

Vanilje Panna Cotta

Marinerede bær & estragonsukker

Appelsincoulis samt brændte mandler

***

Rabarber kompot

Toppet med skum af lakrids 

brændt hvid chokolade & frisk mynte

Victors logo.png


Sharing food Menu 9 retter

Varmrøget laks

 Rygeostcreme, sprød rug & grønne skud

***

Unghanesalat 

Apsarges, svampe & sprød bacon

***

Charcuteri 

Små specialiteter med pestomayo

*** 

Bagte tomater

Mozzarella & frisk basilikum

***

Mini Burger

Rilette af gris tilsmagt timian

***

Pocheret mørbrad af gris

Crumble af flæskesvær,

***

Stegt blomkål 

Granulat af vesterhavsost & hasselnød

***

Rabarber kompot

Toppet med skum af lakrids

***

Chokoladebrownie

Dolce creme & bær

 

 

 

 

Sharing food Menu 12 retter
(+ 80 kr. til kuvertprisen)

 

 

 

Varmrøget laks

 Rygeostcreme, sprød rug & grønne skud

***

Unghanesalat 

Apsarges, svampe & sprød bacon

***

Charcuteri 

Små specialiteter med pestomayo

***

Carpaccio af dyrekølle

 

Tyttebærskum & ristede kerner

***

Røget andebryst

Urteemulsion & kimchisesam

*** 

Bagte tomater

Mozzarella & frisk basilikum

***

Mini Burger

Rilette af gris tilsmagt timian

***

Pocheret mørbrad af gris

Crumble af flæskesvær,

***

Stegt blomkål

Granulat af vesterhavsost & hasselnød

***

Chokoladebrownie

Dolce creme & bær

***

Rabarber kompot

Toppet med skum af lakrids

***

Gammelknas ost-

Saltmandler & store oliven

***    

bottom of page