BOULEVARDEN
Boulevarden 20, 9000 Aalborg
I Aalborg centrum finder du vores charmerende lokation 'Boulevarden'. Den flotte sal med sildebensparket, paneler og originale stuk, danner de perfekte rammer for dit event. Her tilbyder totalløsninger på firmafester samt private selskaber, med en kapacitet på 120 spisende gæster.

EKSEMPLER PÅ TOTALLØSNINGER
PAKKE 1
I får følgende:
- Lokalet på Boulevarden.
- Borddækning med hvid dug + pynt.
- Smilende serveringspersonale.
- Lækker menu VICTOR'.
- Fri øl, vand og vin (18.00-01.00). Både rød & hvid er lækre vine fra Sigurd Müller, som er udvalgt til menuen.
- Kaffe- / tebord.
- Afrydning, oprydning, rengøring.
Pris pr. kuvert ved. min. 50 kuverter
749 kr. pr. kuvert.
ex moms
PAKKE 2
I får følgende:
- Lokalet på Boulevarden.
- Borddækning med hvid dug + pynt.
- Smilende serveringspersonale.
- Lækker menu fra Mad Med MEST.
- Fri øl, vand og vin (18.00.00-01.00). Både rød & hvid er lækre vine fra Sigurd Müller, som er udvalgt til menuen.
- Fri cocktailbar (21.00-01.00) Vælg selv drinks + cocktails fra vores cocktail koncept - Cocktailpakke 2 er inkluderet.
- Kaffe- / tebord.
- Afrydning, oprydning, rengøring.
Pris pr. kuvert ved. min. 50 kuverter
899 kr. pr. kuvert
ex moms
Menu
Aftenens menu er lagt i hænderne på et af Aalborgs bedste køkkener, nemlig VICTOR's - Her kan I vælge selv at sammesætte jeres menu, eller prøve vores Sharing Food
Sammensæt: Forret / hovedret / dessert.
Forretter:
Koldrøget færøsk laks
Mild peberrodsfløde skilt med dildolie
sprød rug, crudite af radiser samt grønne skud
***
Pocheret torsk
Toppet med crumble af bacon & karse
Purløgs emulsion, rødbede samt syltede sennepskorn
***
Carpaccio af okse
Bagte tomater, koldpresset olivenolie, parmesan
Ristede pinjekerner & friske krydderurter
Hovedretter:
Urtemarineret kalveculotte
svampepure, trøffelglaseret persillerod & Syltede løgskaller,
Pommes Rissolet med timian samt madagasker pebersauce
***
Pocheret mørbrad af gris
Crumble af flæskesvær, stegt blomkål, dehydreret tomat & selleri pure
Pesto kartofler samt sauce på hvidvin tilsmagt rosmarin
***
Braiseret & glaseret kalvebryst
Grillet spidskål, syltet græskar & blomkålspure
Kartoffelkompot med løvstikke & kalvesky
Dessert:
Chokoladekage i 2 lag
Skum tilsmagt vanilje med hindbærstøv
friske bær samt hindbærsauce
***
Vanilje Panna Cotta
Marinerede bær & estragonsukker
Appelsincoulis samt brændte mandler
***
Rabarber kompot
Toppet med skum af lakrids
brændt hvid chokolade & frisk mynte

Sharing food Menu 9 retter
Varmrøget laks
Rygeostcreme, sprød rug & grønne skud
***
Unghanesalat
Apsarges, svampe & sprød bacon
***
Charcuteri
Små specialiteter med pestomayo
***
Bagte tomater
Mozzarella & frisk basilikum
***
Mini Burger
Rilette af gris tilsmagt timian
***
Pocheret mørbrad af gris
Crumble af flæskesvær,
***
Stegt blomkål
Granulat af vesterhavsost & hasselnød
***
Rabarber kompot
Toppet med skum af lakrids
***
Chokoladebrownie
Dolce creme & bær
Sharing food Menu 12 retter
(+ 80 kr. til kuvertprisen)
Varmrøget laks
Rygeostcreme, sprød rug & grønne skud
***
Unghanesalat
Apsarges, svampe & sprød bacon
***
Charcuteri
Små specialiteter med pestomayo
***
Carpaccio af dyrekølle
Tyttebærskum & ristede kerner
***
Røget andebryst
Urteemulsion & kimchisesam
***
Bagte tomater
Mozzarella & frisk basilikum
***
Mini Burger
Rilette af gris tilsmagt timian
***
Pocheret mørbrad af gris
Crumble af flæskesvær,
***
Stegt blomkål
Granulat af vesterhavsost & hasselnød
***
Chokoladebrownie
Dolce creme & bær
***
Rabarber kompot
Toppet med skum af lakrids
***
Gammelknas ost-
Saltmandler & store oliven
***