ODD FELLOW PALÆET

Boulevarden 20, 9000 Aalborg

På Boulevarden 20 i Aalborg centrum finder du vores charmerende lokation Odd Fellow Palæet.

Den flotte sal med sildebensparket og originale stuk, danner de perfekte rammer for dit event.

På lokationen tilbyder vi totalløsninger til alle typer events og selskaber. Se mere nedenfor eller på www.odd-fellow-aalborg.dk

PJRK1047.JPG

Udlejning af lokaler

 

Vi har service, borde og stole til 100 gæster.

Der kan vælges imellem runde eller firkantede borde.

 

Prisen for lokale: kr. 6500,- pr. døgn. ex. rengøring.

Prisen for rengøring: kr. 1500,-

Ved booking af vores lokation skal der bookes

min. 1 servicemedarbejder med fra Event Aalborg.

Denne medarbejder kan bruges til servering, afrydning, opvask, oprydning etc.

Pris: 200 kr./t 

OBS: Vi tager ikke ungdomsfester ind

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

Enestående serviceniveau til god pris!

Vi havde en fantastisk kobberbryllupsfest med helt utroligt sødt, opmærksomt og kompetent personale, der hele aftenen igennem var på forkant med alting, så vi bare kunne nyde aftenen helt uden at tænke på praktik. Desuden den mest fleksible løsning vi har kunnet finde i Aalborg, som var med på hvad som helst - bare vi fik en god aften. Hvor andre arrangører har diverse begrænsninger, var det her helt op til os at sammensætte pakken præcis som det passede os bedst. Fantastisk lækker mad fra Simon’s, som også stillede med utrolig sødt og hjælpsomt personale. 

Alt i alt en helhedsoplevelse, som der ikke kan sættes en eneste finger på - og endda den bedste pris vi kunne finde i byen. Samtlige gæster har efterfølgende kommenteret meget positivt på såvel lokaler, betjening, mad og vine. 
Vi vil anbefale det til alle, der vil holde et brag af en fest, i fede og anderledes lokaler, og tilpasset egne behov.

Tilkøb ved udlejning

Servering (servicemedarbejder)                         200 kr. / t.
Opstilling & opdækning 0-50 gæster                1200 kr.
Opstilling & opdækning 50-100 gæster            1500 kr.
Opstilling & opdækning 100-140 gæster          1800 kr.
Duge inkl. rens.                                             40 kr. pr. stk.
Fadølsanløg (3 haner)                                    1000 kr.
Tuborg pilsner                                               600 pr. fustage.
Tuborg Classic                                              700 pr. fustage.
Grimbergen Double                                       800 pr. fustage.
Højtaleranlæg ( tilkobles via AUX )                   1500 kr.
DJ inkl. udstyr 18.00-02.00                            6500 kr. 
DJ inkl. udstyr 22.00-02.00                            5000 kr.        

EKSEMPLER PÅ TOTALLØSNINGER

PAKKE 1

 

I får følgende:

- Lokalet i Odd Fellow Palæet.

- Borddækning med hvid dug + pynt.

- Smilende serveringspersonale.

- Lækker menu fra Mad med MEST.

- Fri øl, vand og vin (18.00-01.00). Både rød & hvid er lækre vine fra Sigurd Müller, som er udvalgt til menuen.

- Kaffe- / tebord.

- Afrydning, oprydning, rengøring.

 

Pris pr. kuvert ved. min. 50 kuverter

699 kr. pr. kuvert.

ex moms

PAKKE 2

 

 I får følgende:

 

- Lokalet i Odd Fellow Palæet.

- Borddækning med hvid dug + pynt.

- Smilende serveringspersonale.

 - Lækker menu fra Mad Med MEST.

- Fri øl, vand og vin (18.00.00-01.00). Både rød & hvid er lækre vine fra Sigurd Müller, som er udvalgt til menuen.

- Fri cocktailbar (21.00-01.00) Vælg selv drinks + cocktails fra vores cocktail koncept - Cocktailpakke 2 er inkluderet.

- Kaffe- / tebord. 

- Afrydning, oprydning, rengøring.

 

Pris pr. kuvert ved. min. 50 kuverter

849 kr. pr. kuvert

ex moms

Menu

Aftenens menu er lagt i hænderne på et af Aalborgs bedste køkkener, nemlig 'Mad med MEST' - Her kan I vælge selv at sammesætte jeres menu, eller prøve vores Sharing Food

Sammensæt menu 
Forret / hovedret / dessert:

 

Forretter:
 

1. Hjemmerøget laks med citronconfit, agurk,
sprødt samt spæde urter.

 

2. Vitello Tonnato med capers, tunsauce,
olivenolie, persille & citron.

 

3. Tempereret torsk med aske, rygeost creme, spædesalater, rugbrøds crumble og agurk.

 

Hovedretter:
 

1. Rosastegt oksecuvette med ‘’brændte’’ gulerødder, pebersauce, årstidens kartofler og salat. 
 

2. Faseret kylling med sauce supreme, variation af svampe og kål, samt årstidens kartofler. 
 

3. Økologisk langtidstilberedt grisenakke med stegt selleri, vesterhavsost, rodfrugtchips, sauce a la creme og årstidens kartofler. 

 

Desserter: 
 

1. Støbt hvid chokolade panna cotta med havtorn, friske bær og marengs. 
 

2. Mørk chokoladebrownie med sprød karamel, krystalliseret chokolade og romsyltede blommer. 
 

3. Årstidens trifli. 

SHARING FOOD 9 RETTER 

 

- Laks fra egen rygovn med cironconfit, agurk og dild.

- Carpaccio med pesto og parmesan.

- Andebryst marineret i tereyaki, sesam og spæde urter.

- Hønsesalat med syltede agurk, bacon og ristede svampe.

- Charcuteri af spanske og italienske pølser.

- Flæskesvær med spicy tomat.

- Rosastegt okse med brændte gulerødder og grillede tomater.

- Maineret Yakitori spyd med kimchi.

- Støbt hvid chokolade panna cotta med bær og marengs.


 

SHARING FOOD 12 RETTER 
(+ 80 kr. til kuvertprisen)

 

- Laks fra egen rygovn med cironconfit, agurk og dild.

- Carpaccio med pesto og parmesan.

- Andebryst marineret i tereyaki, sesam og spæde urter.

- Hønsesalat med syltede agurk, bacon og ristede svampe.

Flæskesvær med spicy tomat.

- Kartoffel Confereret i andefedt og timian.

- Grillet hjertesalat med urte emulition, vesterhavsost og knas.

- Rosastegt okse med brændte gulerødder og grillede tomater.

- Maineret Yakitori spyd med kimchi.

- Udvalg af ost med knækbrød og sødt.

- Støbt hvid chokolade panna cotta med bær og marengs.