1/16

KONFIRMATION

Nyd jeres dag, så står vi for resten...

Afhold jeres konfirmation i samarbejde Event Aalborg. Med den totale løsning på jeres konfirmation, sørger vores smilende og servicemindede personale for en professionel afvikling af jeres dag, således I kan slappe af og nyde dagen sammen med jeres gæster.

Vi tilbyder både løsninger på vores egne lokationer i Aalborg centrum, men også 'ud af huset' løsninger ude hos vores kunder, i telte, gildesal e.lign. 


Få det som I ønsker det..
I samarbejde med jer, sammensætter vi den løsning der passer til jeres ønsker, behov & budget.

Send os en forspørgsel her  
 

EKSEMPEL PÅ KONFIRMATION
- PÅ VORES LOKATION

 

I får følgende:

- Vores lokation på Maren Turis gade eller Odd Fellow.
- Velkomstdrink (lækkert glas Cava)

- Lækker menu fra Mad Med MEST.

- Fri øl, vand og vin. Både rød & hvid er lækre vine fra Sigurd Müller, som er udvalgt til menuen.

- Serveringspersonale.

- Borddækning med hvid dug + pynt.

- Kaffe-/tebord.

- Afrydning, oprydning, rengøring.
 

Pris pr. kuvert ved. min. 40 kuverter:

749 kr. pr. kuvert.

EKSEMPEL PÅ KONFIRMATION I TELT
- PÅ JERES LOKATION

 

 I får følgende:

 

- Komplet løsning i telt inkl. opsætning / nedtagning. 
- Velkomstdrink (lækkert glas Cava)

- Lækker menu fra Mad Med MEST.

- Serveringspersonale.

- Borddækning med hvid dug + pynt.

- Fri øl, vand og vin. Både rød & hvid er lækre vine fra Sigurd Müller, som er udvalgt til menuen.

- Kaffe-/tebord. 

- Afrydning, oprydning, rengøring.

 

Pris pr. kuvert ved. min. 40 kuverter:

1099 kr. pr. kuvert.

Sammensæt: Forret / hovedret / dessert.

 

Forretter:
 

1. Hjemmerøget laks med citronconfit, agurk,
sprødt samt spæde urter.

 

2. Vitello Tonnato med capers, tunsauce,
olivenolie, persille & citron.

 

3. Tempereret torsk med aske, rygeost creme, spædesalater, rugbrøds crumble og agurk.

 

Hovedretter:
 

1. Rosastegt oksecuvette med ‘’brændte’’ gulerødder, pebersauce, årstidens kartofler og salat. 
 

2. Faseret kylling med sauce supreme, variation af svampe og kål, samt årstidens kartofler. 
 

3. Økologisk langtidstilberedt grisenakke med stegt selleri, vesterhavsost, rodfrugtchips, sauce a la creme og årstidens kartofler. 

 

Desserter: 
 

1. Støbt hvid chokolade panna cotta med havtorn, friske bær og marengs. 
 

2. Mørk chokoladebrownie med sprød karamel, krystalliseret chokolade og romsyltede blommer. 
 

3. Årstidens trifli. 

SHARING FOOD 9 RETTER 

 

- Laks fra egen rygovn med cironconfit, agurk og dild.

- Carpaccio med pesto og parmesan.

- Andebryst marineret i tereyaki, sesam og spæde urter.

- Hønsesalat med syltede agurk, bacon og ristede svampe.

- Charcuteri af spanske og italienske pølser.

- Flæskesvær med spicy tomat.

- Rosastegt okse med brændte gulerødder og grillede tomater.

- Maineret Yakitori spyd med kimchi.

- Støbt hvid chokolade panna cotta med bær og marengs.


 

SHARING FOOD 12 RETTER 
(+ 80 kr. til kuvertprisen)

 

- Laks fra egen rygovn med cironconfit, agurk og dild.

- Carpaccio med pesto og parmesan.

- Andebryst marineret i tereyaki, sesam og spæde urter.

- Hønsesalat med syltede agurk, bacon og ristede svampe.

Flæskesvær med spicy tomat.

- Kartoffel Confereret i andefedt og timian.

- Grillet hjertesalat med urte emulition, vesterhavsost og knas.

- Rosastegt okse med brændte gulerødder og grillede tomater.

- Maineret Yakitori spyd med kimchi.

- Udvalg af ost med knækbrød og sødt.

- Støbt hvid chokolade panna cotta med bær og marengs.

TILKØB AF NATMAD

 

Tilkøb af natmad/skrub af mad:

 

- Pølsebord med hjemmebagt surdejsbrød.

- Trekantsandwich m. 3 slags fyld.

- Tomat Gazpacho med agurk og kold hævet surdejsbrrød.

- Tortilla med hjemmerøget laks og syltede rødløg.

- Byg selv sliders med pulled-gris og coleslaw.

 

Alle varianter: 80 kr. pr. kuvert.

ANDRE TILKØB



- Rød løber ved trappe indgang    :       800 kr.
- Hvide loftdraperinger                   :       2500 kr.

- Cognac & Baileys til kaffen           :       45 kr. pr. kuvert.